Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Βασίλειος Αργυρόπουλος ΑΕΕ, ιδρύθηκε το 1970 στο Ολικό Γενικό Εμπόριο Α΄ υλών Ραπτικής & Βιοτεχνίας με μεγάλη εξέλιξη στον τομέα εισαγωγών-εξαγωγών σε Χονδρική και Λιανική Πώληση.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας προς την εταιρεία και το εξειδικευμένο προσωπικό, οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος 1650 τμ στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και σε συνδυασμό με το κατάστημα της Καλλιθέας 3000 τμ., θα της επιτρέψει να συνεχίζει να βρίσκεται στην Ά θέση στο είδος της αλλά και να συνεχίζει να εξυπηρετεί την συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της τόσο πανελλαδικά όσο σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαχρονικά η βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η τιμή και η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Λαμβάνουμε υπόψιν μας τις απαιτήσεις της νέας εποχής καθώς και καλύπτουμε καθημερινά την άμεση παράδοση των εμπορευμάτων μας με τα δικά της μεταφορικά μέσα.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες .

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας και της Καλλιθέας και είναι ανοικτές στο κοινό. Τα καταστήμα τα μας διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές βάσει των αναγκών σας.

– Κολοκοτρώνη 58 – 60 Αθήνα & Νικίου 1-3-5 1650τ.μ.

– Ελ.Βενιζέλου 29, Καλλιθέα 3.000τ.μ.